Toimitusehdot

Yleistä

Kultajakelloliike.fi on Kulta- ja kelloliike Viitanen Oy:n ylläpitämä ja omistama verkkokauppa. Kulta- ja kelloliike Viitanen Oy:llä (y-tunnus 0650611-7) on myös myymälä osoitteessa Humalistonkautu 8A 20100 Turku. Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan Kulta- ja kelloliike Viitanen Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa, joka syntyy kultajakelloliike.fi verkkokaupan välityksellä.

Kulta- ja kelloliike Viitanen Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja, jotka on määritelty kultajakelloliike.fi verkkokaupassa. Mikäli Suomen lakiin tulee muutoksia, astuvat ne voimaan välittömästi.

Kulta- ja kelloliike Viitanen Oy ei vastaa ylivoimaisesta esteestä aiheutuvista vahingoista. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, johon Kulta- ja kelloliike Viitanen Oy ei pysty vaikuttamaan. 


Kulta- ja kelloliike Viitanen Oy myy tuotteita kultajakelloliike.fi verkkokaupan kautta täysi-ikäiselle yksityishenkilölle (jäljempänä kuluttaja) ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle. Hyödykkeitä myydään myös yritys- ja julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille (jäljempänä yritysasiakas), jotka hankkivat hyödykkeen ammatilliseen tai liikelahjakäyttöön.

Kuluttajakaupassa noudatetaan aina sopimushetkellä voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Yritysasiakkaiden ja Kulta- ja kelloliike Viitanen Oy:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan voimassa olevaa Suomen kauppalakia ellei näissä toimitusehdoissa ole toisin määrätty.

Kultajakelloliike.fi verkkokaupan asiakkaiden tiedot on tallennettu Kulta- ja kelloliike Viitanen Oy:n asiakasrekisteriin. Emme luovuta asiakastietoja ulkopuolisille. 

Rekisteriseloste

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Käytössäsi ovat kotimaiset verkkopankit, korttimaksut sekä Klarnan lasku ja osamaksu. 


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi Postin tai Matkahuollon toimitustavan ja noutopisteen .

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. 

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on  varastossa oleville tuotteille 1-4 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen tai tilaajalle ilmoitetaan poikkeustilanteesta sähköpostitse . 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme posti@kultajakelloliike.fi, josta saat tarkemmat ohjeet palautusta varten. Kaiverretulla tai muuten asiakkaalle tilauksesta muokatulla tai valmistetulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme  ( posti@kultajakelloliike.fi ).